Knab versimpelt online bankomgeving

Knab versimpelt online bankomgeving
  • 18 oktober 2018
  • Redactie

Online bank Knab biedt klanten vanaf vandaag de mogelijkheid om via een QR-code in te loggen. Nu klanten geen gebruik meer hoeven te maken van traditionele inlogcodes, wordt er volgens de bank meer in hun behoeftes voorzien.

Op de inlogpagina via de computer kunnen klanten de QR-code scannen met de mobiel bankieren app op hun smartphone. Volgens het bedrijf is het inloggen via de mobiele app bij de meeste banken al eenvoudig, maar is het inloggen via de website met inlogcodes en cardreaders vaak nog onpraktisch.

Wensvervulling
‘Het versimpelen van het online inlogproces is een wens die al lang leeft onder onze klanten’, stelt Don van Arem, manager Servicedesk bij Knab. ‘Wachtwoorden worden vaak vergeten, bovendien moet je die uit veiligheidsoverwegingen om de zoveel tijd veranderen. We hebben nu een zeer klantvriendelijk en veilig alternatief gevonden.’ Knab zegt de eerste organisatie te zijn die de optie aanbiedt.

Noot: in het contactcenterbezoek dat CustomerFirst in maart dit jaar aan Knab bracht, lees je meer over diens klantstrategie.

comments powered by Disqus