Conduent omgedoopt tot Continuum

Conduent omgedoopt tot Continuum
  • 14 februari 2019
  • Redactie

Een deel van de customer care-activiteiten van Conduent gaan verder onder een nieuwe organisatie. Continuum Global Solutions neemt ongeveer de helft van de Nederlandse vestigingen van Conduent over.

Skyview Capital zette de nieuwe organisatie op nadat de investeringsmaatschappij op 1 februari 2019 een gedeelte van Conduent heeft overgenomen. In Nederland neemt Continuum circa vijftig procent van de klantcontactactiviteiten over. Hierin is een verdeling tussen Noord- en Zuid-Nederland te zien: vier vestigingen in de noordelijke helft van het land gaan verder onder Continuum, vijf zuidelijkere vestigingen blijven van Conduent.

Twee jaar geleden ging de BPO-organisatie van Xerox verder onder Conduent Inc. Na deze afsplitsing viel het bedrijf in de prijzen tijdens de CustomerFirst Awards 2017, samen met partners Teleperformance en Symantec.

comments powered by Disqus