Tadaam levert Brusselaars internet & tv binnen het uur

Tadaam levert Brusselaars internet & tv binnen het uur
  • 26 mei 2021
  • Peter van Woensel Kooy

'Tadaam' in huis halen is even gemakkelijk als een pizza bestellen. Met deze belofte zag deze 'Plug & play internet & tv oplossing' twee jaar geleden het levenslicht. Om dit jubileum te vieren biedt Tadaam Brusselaars tijdelijk de kans om internet & tv binnen het uur in huis te halen, inclusief pizza.

Tadaam bestaat uit plug & play internet & TV via 4G. Zo biedt Tadaam, internet en TV aan huis aan via een losstaande box zonder installatie en zonder complexe configuratie. Het enige dat je nodig hebt voor Tadaam zijn twee stekkers. Eén om de modem aan te sluiten en een andere om de TV-box aan te sluiten.

Met de flitslevering die nu wordt aangeboden, komt ook een pizza van de populaire Belgische keten Otomat.

Tadaam, dat zich de 'disruptieve tv- en internetprovider van Telenet' noemt, daagt zichzelf uit om continu te innoveren. 'Eén van de belangrijkste beloftes die Tadaam de consument maakt, is dat het overal in België binnen de 24 uur internet & tv aan huis levert. Met de komende campagne en de levering binnen het uur doet Tadaam daar nog een schepje bovenop.'

Stijn Lefebure, algemeen directeur van Tadaam licht toe: 'Toen ik twee jaar geleden het idee achter Tadaam pitchte bij John Porter (ceo Telenet, red.), vroeg ik hem hoe geweldig het niet zou zijn om onbeperkt internet & tv bestellen even eenvoudig te maken als een pizza bij je thuis te krijgen. Vandaag zetten we de Belgische Telco een maand lang op z’n kop door Brusselaars daadwerkelijk binnen het uur Tadaam te bezorgen.'

Onbeperkt internet & tv als kers op de pizza
Vanaf nu kunnen alle Brusselaars genieten van een 'heavenly Otomat pizza' wanneer ze Tadaam thuisgeleverd krijgen. Om ervoor te zorgen dat de actie volgens de Brusselse coronamaatregelen verloopt, levert Tadaam enkel overdag, tussen 10 en 22 uur. Otomat opent wel pas om 12 uur. Wie bestelt tussen 10 en 12 uur, krijgt een cadeaubon waarmee hij of zij zelf een pizza Margherita kan bestellen bij Otomat.

comments powered by Disqus