Maaltijd Thuis brengt Albert Heijn dichterbij klant

Maaltijd Thuis brengt Albert Heijn dichterbij klant
  • 13 juni 2022
  • Ryan Baij

Maaltijd Thuis is een nieuwe maaltijdservice van Albert Heijn. Het is volgens de supermarkt ‘voor klanten die hulp kunnen gebruiken bij het op tafel zetten van een verse en gezonde maaltijd of gewoon op zoek zijn naar gemak.’

Met Maaltijd Thuis kan de klant wekelijks verse maaltijden bestellen die op een vaste dag en door een vaste bezorger thuisbezorgd worden. De maaltijden hoeven alleen nog even opgewarmd te worden. De maaltijden zijn heel persoonlijk en voldoen aan de dieetwensen van de klant. Onder de mogelijkheden vallen onder andere zoutarm, glutenvrij en vegetarisch. Ook kan het eten kleiner worden gesneden.

Marit van Egmond, CEO Albert Heijn: ‘We willen allemaal graag lekker in ons vel zitten. Een goede, gevarieerde maaltijd is de basis om elke dag van het leven te genieten, voor jong en oud. Daarnaast weet ik hoe belangrijk een vertrouwd gezicht en een praatje aan de deur voor veel mensen is. Bij Maaltijd Thuis komt dit allemaal samen.’

De markt voor thuisbezorging van eten en drinken groeit volgens Albert Heijn sterk. Na de uitbreiding van boodschappenbezorging de afgelopen jaren in zowel Nederland als België en de bezorging in Amsterdam, stapt Albert Heijn met Maaltijd Thuis nu ook in de landelijke bezorging van maaltijden. De komende periode gaat Albert Heijn naar eigen zeggen 'verder vormgeven aan de groei van Maaltijd Thuis, zowel richting particulieren als instellingen, die ook steeds vaker op zoek zijn naar maaltijdoplossingen.'

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Geplaatst in
  • Reacties
  • Link