Decathlon stimuleert klanten tot sportief gedrag

Decathlon stimuleert klanten tot sportief gedrag
  • 24 augustus 2022
  • Ryan Baij

Decathlon stimuleert zijn premium klanten tot sportief gedrag. Door middel van een spaarprogramma levert dit gedrag punten op, die weer in te wisselen zijn voor producten.

Decathlon GO is het nieuwe spaarprogramma, beschikbaar voor iedereen met een Decathlon-account (Sportpas of klantenkaart). Hiermee wordt sportief gedrag beloond. In het account op Decathlon GO kun je de verdiende punten verzilveren voor cadeaus, uitjes of partnerdeals.

Sparen kan op verschillende manieren. Op de reguliere manier, zo krijgt men bij elke uitgegeven euro spaarpunten, maar ook met bijvoorbeeld sportchallenges en door hun kennis te testen. Momenteel kunnen klanten zich opgeven voor de ‘Marathon-editie’ en daar trainen voor verschillende afstanden. Dectahlon voorziet ze van trainingsschema’s en tips.

 
 
comments powered by Disqus