Nima Marketing Day kaartverkoop gestart

Nima Marketing Day kaartverkoop gestart
  • 7 februari 2023
  • Ryan Baij

De kaartverkoop van de Nima Marketing Day is vandaag gestart. De grootste marketingbijeenkomst van Nederland - georganiseerd door collegatitel MarketingTribune - vindt ook dit jaar weer plaats in DeFabrique op 15 juni 2023.

Tijdens Nima Marketing Day geven namelijk maar liefst zeventig marketingcollega's acte de presence, verdeeld over tien zalen. Een enorme hoeveelheid kennis, voor ieder wat wils. We starten en eindigen de dag met een inspirerend en smaakmakende plenaire sessie in de Copra loods. Daarbij is natuurlijk ruimschoots aandacht voor het facet Customer Experience, dat ieder jaar een grotere plek inneemt in de marketingstrategiën van de grote merken.

Nieuw op NIMA Marketing Day is dit jaar de bekendmaking van de winnaars van de NIMA Marketingprijzen. De genomineerde bedrijven worden in drie categorieën gekozen en zij zullen op NMD hun verhaal doen.

De grootste marketingbijeenkomst van Nederland neemt een bijzondere positie in te midden van andere marketingevents die meer rond thema’s worden georganiseerd. Op 15 juni staat op NMD vooral de brede reikwijdte van het totale marketingvak centraal, dus van data driven marketinganalyse tot de inzet van neuromarketing en van verpakkingsdesign tot TikTok-virals. Alles kan voorbij komen, zolang het doel maar marketingsucces is.

Benieuwd geworden naar dit evenement? Bestel hier uw kaartje, momenteel met de Early Bird Korting!

comments powered by Disqus