Genomineerden voor DDMA Experimentation Heroes

Genomineerden voor DDMA Experimentation Heroes
  • 3 oktober 2023
  • Redactie

De genomineerden voor DDMA Experimentation Heroes zijn bekend. Genomineerd zijn: ANWB (2 keer), Centraal Beheer, Delta Fiber, Odido, Polaroid, Nederlandse Loterij, TomTom en PostNL.

DDMA Experimentation Heroes (voorheen Dutch CRO Awards) vindt plaats op 31 oktober 2023 in Amsterdam. Die dag staat in teken van het uitlichten van de beste experimenten die de marketingsector te bieden heeft ter inspiratie en erkenning. Het event is een initiatief van DDMA, de branchevereniging voor data en marketing. De genomineerden:

Experimentation Heroes in de categorie Conversie

  1. ANWB
  2. Polaroid
  3. PostNL

Experimentation Heroes in de categorie Experimentation Culture

  1. Centraal Beheer
  2. Odido
  3. TomTom

Experimentation Heroes in de categorie Omnichannel

  1. ANWB
  2. Delta Fiber
  3. Nederlandse Loterij

‘De commissie heeft zich dit jaar weer gebogen over de inzendingen en de genomineerden geselecteerd die op 31 oktober het podium gaan betreden', vertelt Frank Overbeek, voorzitter DDMA Commissie Experimentation & Optimisation. 'Het viel op dat het niveau dit jaar is gestegen en dat we een paar mooie nieuwe namen mogen verwelkomen. We zijn ervan overtuigd dat de genomineerde cases een mooie ervaring bieden aan het publiek met een schat aan kennis en inspiratie.'

De jury van DDMA Experimentation Heroes bestaat dit jaar uit vijf experts uit het veld: Lucia van de Brink (Increase Conversion Rate.com), Denise Visser (bol.com), Cameron van Uytrecht (Insight ProdX), Jorden Lentze (Booking.com) en Arnout van Scherpenzeel (The Sharing Group). Deze vakprofessionals maken op 31 oktober de winnaars in iedere categorie bekend.

comments powered by Disqus