Scarlet heet nu Stipte

Scarlet heet nu Stipte
  • 2 juni 2014
  • Redactie

Telecomprovider Scarlet heeft zijn naam veranderd in Stipte. De wijziging valt samen met het afstoten van de Nederlandse activiteiten van Scarlet door Belgacom. Een management buy-out heeft ertoe geleid dat Matthijs Kamp nu de eigenaar is van Stipte.

‘Afgelopen maanden hebben we een koerswijziging doorgevoerd en onze prijsvechtersveren afgeschud. Wat dienstverlening betreft hebben we een kwaliteitsslag gemaakt’, aldus Kamp. Bij Stipte komt de consument volgens hem voor complete pakketten, waarbij ontzorging centraal staat. De combinatiepakketten zijn onder andere uitgebreid met een zogeheten VIP-installatie, die door monteurs thuis bij de klant worden uitgevoerd. Kamp: ‘De kwaliteit en snelheid van internet en thuisnetwerken laat dikwijls te wensen over, vooral omdat de installatie door de consument ondeugdelijk is uitgevoerd. Om dat te voorkomen introduceren wij de VIP-installatie.’ De monteurs sluiten niet alleen de modem aan maar regelen ook de bekabeling, de plaatsing van de TV, de instellingen, et cetera.

Het Belgische telecombedrijf Belgacom nam in 2008 Scarlet over, met name vanwege de Belgische activiteiten van de Nederlandse onderneming. Nu Belgacom bezig is met het terugbrengen van haar internationale deelnames, ontstond voor Kamp en consorten de mogelijkheid weer op eigen benen te staan. Middels een management buy-out is die wens gerealiseerd, waarna met de nieuwe merknaam Stipte een frisse start is gemaakt.

comments powered by Disqus