ANWB lanceert videoreviews voor campings

ANWB lanceert videoreviews voor campings
  • 24 juli 2014
  • Redactie

ANWB Kamperen integreert de social video app Snipper in zijn boekingspagina’s. Hierdoor kunnen kampeerders zich vanaf nu ook door middel van video oriënteren op mogelijke vakantielocaties.

Op de zogeheten Snipperwall, een soort social dashboard, wordt de videocontent verzameld van onder meer Facebook, Twitter en Instagram. ‘Per camping tonen we alle ‘social’ vakantie-ervaringen van campingbezoekers. Een totaal nieuwe vorm van camping content. Goed voor onze kampeerders en goed voor de conversatie op de website’, meent Frank Jacobs van ANWB Kamperen.

Campings die Snipper op hun online platforms implementeren, hebben het beheer hiervan volledig in eigen hand. Zij kunnen zelf bepalen hoe hun Snipperwall eruit ziet en ervoor kiezen om de videocontent bij de receptie tonen op televisieschermen. De filmpjes die worden geupload duren maximaal een minuut. Klik hier voor meer informatie.

comments powered by Disqus