Avaya scoort met videoconferencing

Avaya scoort met videoconferencing
  • 8 juli 2014
  • Redactie

Gebruikers van videoconferencingsystemen zijn het meest te spreken over de oplossing van Avaya. Dat blijkt uit onderzoek van de Amerikaanse industrie-analist Nemertes PilotHouse, onder 500 IT-professionals in de Verenigde Staten. Avaya wint nipt van LifeSize, terwijl Cisco en Polycom op gepaste afstand blijven volgens deze resultaten.

De onderzoeksuitkomsten maken duidelijk dat van de vier onderzochte leveranciers, Avaya het hoogst scoort op aspecten als prijs, technologie, licentievoorwaarden en toegevoegde waarde. Nemertes signaleerde tevens dat Avaya één van de hoogste klantloyaliteitspercentages weet te halen in deze specifieke industrie. Klanten zijn vooral te spreken over het ‘overzichtelijke productportfolio’ en de ‘heldere strategie’ van de leverancier van telecommunicatie-oplossingen.

Waardering
‘De snelheid en de virtuele wereld waarin ondernemingen vandaag opereren, vereist een platform dat tegemoet komt aan de eisen van een moderne en mobiele levensstijl. Eén van de meest kritische gebruikers van het videoconferencingportfolio van Avaya, zijn onze eigen medewerkers. Zij maken maandelijks vijftigduizend keer gebruik van dit platform. Wij zijn daarom verheugd dat ook onze klanten in het onderzoek hun waardering uitspreken over onze technologie’, aldus Melvin Harmsen, country leader Avaya Nederland.

Een woordvoerder van de softwareleverancier geeft desgevraagd te kennen dat deze waardering niet betekent dat Avaya nu een andere weg zal inslaan. ‘Nee hoor, Avaya blijft leverancier van complete telefoniesystemen. Dit onderzoek van Nemertes spitste zich echter toe op videoconferencingtechnologie.’

comments powered by Disqus