Wehkamp geeft stijladvies via Whatsapp

Wehkamp geeft stijladvies via Whatsapp
  • 3 april 2015
  • Redactie

Vooral fashion-consumenten zijn op zoek naar inspiratie en relevante oplossingen. Maar met het zoeken hiernaar willen ze ook weer niet al teveel tijd kwijt zijn. Wehkamp komt nu met een proef: persoonlijk en kosteloos stylingadvies via Whatsapp. Nog niet eerder in Nederland toegepast en uniek in de online retailmarkt.

Wie vanaf 30 maart zijn of haar fashionvraag via WhatsApp op het mobiele nummer 0620674890 van wehkamp stelt, krijgt snel antwoord van een van de (voorlopig drie) Wehkamp-stijlexperts, die natuurlijk zullen adviseren over de merken en producten van het online warenhuis. Als de proef een succes is, zullen ook de andere stijlexperts van Wehkamp worden ingezet.
 
Laagdrempelig medium
Wehkamp kiest voor Whatsapp omdat het een laagdrempelig medium is dat zo’n 10 miljoen consumenten in Nederland wordt gebruikt. Puck Landewe, teamleider redactie bij Wehkamp.nl: ‘Via Whatsapp hebben we direct contact met de klant en kunnen we hen helpen de juiste keuze te maken binnen de breedte van het fashionassortiment. We merken dat onze klanten voortdurend op zoek zijn naar gemak en graag geadviseerd willen worden. Met het personaliseren van onze website, ons online magazine en onze samenwerking met invloedrijke Nederlandse vloggers spelen we hier al enige tijd op in. Deze nieuwe Whatsapp-service is voor ons een logische vervolgstap.’

comments powered by Disqus