Opiness linkt met The Feedback Company

Opiness linkt met The Feedback Company
  • 22 oktober 2015
  • Redactie

Reviewplatform Opiness is een samenwerking aangegaan met The Feedback Company. Door de krachtenbundeling verdubbelt het reviewaanbod naar ruim 1,9 miljoen reviews over dienstverleners en bedrijven.

The Feedback Company levert een oplossing waarmee bedrijven hun klanten eenvoudig kunnen uitnodigen voor het geven van feedback. Aansluitend kunnen organisaties deze reviews in hun Google Adwords-campagnes tonen ter verhoging van de conversie. ‘Door de reviews ook op het onafhankelijke Opiness te publiceren, maken we het consumenten nog gemakkelijker om een goede vergelijking te maken in hun zoektocht naar de juiste aanbieder’, meent Arjan van Es, oprichter The Feedback Company.

Linda Schulte, mede-oprichter Opiness, is content met de actuele uitbreiding van het platform. Sterk aan de oplossing van The Feedback Company is dat bedrijven direct na relevante klantcontactmomenten om feedback kunnen vragen. ‘Vandaag de dag is dat essentieel om voorop te blijven lopen en te meten of je de belofte voor alle klanten waarmaakt. De samenwerking met The Feedback Company stelt ons in staat de reviews van hun klanten op lokaal en landelijk niveau te tonen, afhankelijk van waar de consument naar zoekt.’

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link