Arend van Randen overleden

Arend van Randen overleden
  • 23 december 2015
  • Redactie

Arpa, het bureau dat trainingen en advies geeft over het implementeren van het Lean gedachtegoed, laat vandaag weten dat mede-oprichter Arend van Randen onlangs is overleden. Hij is 49 jaar geworden.

‘Arend deed namens Nederland mee aan de World Air Games in Dubai. Op woensdag 9 december heeft hij daar een ongeluk gehad met een gyrocopter. Arend lag sinds het ongeval in coma. Hij heeft - in bijzijn van zijn gezin - ruim een week in Dubai in het ziekenhuis gelegen, waar hij de best mogelijke zorg ontving. Op donderdag 17 december zijn hij en zijn gezin teruggevlogen naar Nederland, waar hij op vrijdag 18 december is overleden. Onze gedachten gaan uit naar zijn gezin, familie en vrienden. We wensen hen veel sterkte en kracht toe’, bericht Arpa. Er is een condoleanceregister geopend.

Een jaar terug deelde Van Randen in een interview met CustomerFirst zijn visie over het binden en boeien van medewerkers. Daarin gaf hij onder andere te kennen dat de mate van autonomie afneemt door hiërarchie. ‘Dat is precies waar mensen afhaken.’ Het hele interview vind je hier.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link