RoadGuard: pechhulp per app

RoadGuard: pechhulp per app
  • 29 februari 2016
  • Redactie

Centraal Beheer en alarmcentrale Eurocross Assistance kondigen vandaag RoadGuard aan. Met deze app kunnen weggebruikers die met pech komen te staan ‘on demand’ om hulp vragen, 24/7 en zonder abonnement.

‘Alles gaat mobiel en on demand is een must. Met die bril kijken wij naar pechhulp’, verklaart Robin Clements, directeur bij Centraal Beheer, de ontwikkeling van deze applicatie. ‘Wij vinden dat het anders kan. Makkelijker, logischer, persoonlijker. Dát is RoadGuard. Een heel nieuwe manier van pechhulp waarmee we onze klanten verrassen.’

Inzicht
De pechservice kan in een paar kliks worden opgeroepen. Via de app laat je weten wat het probleem is, waarna je vooraf te zien krijgt wat de kosten zijn, wie jou komt helpen en of diegene al in de buurt is. Het maakt bovenal niet uit wat het euvel is of in welk gemotoriseerd voertuig (auto, scooter, camper, busje) iemand rijdt. Een abonnement is niet benodigd, RoadGuard-gebruikers betalen alleen voor de hulp die zij gebruiken. ‘Iedereen kan er op elk moment gebruik van maken. Ook als de pechhulp bestemd is voor een vriend.’

RoadGuard is nog voor de zomer gratis te downloaden in de online stores (iOS en Android). Wel kunnen geïnteresseerden zich nu al aanmelden via de website.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link