YOUNG: online community voor jonge professionals

YOUNG: online community voor jonge professionals
  • 12 mei 2016
  • Redactie

Beginnende werknemers die op zoek zijn naar inspiratie en antwoord op vragen rondom werk, life-balance en gezondheid, kunnen vanaf nu terecht op YOUNG. De online community biedt artikelen, blogs, videocontent en een speciaal voor de doelgroep ontwikkeld trainingsaanbod.

Young professionals binnen Schouten & Nelissen, dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van individuen, teams en organisaties, hebben dit nieuwe platform bedacht en opgetuigd.  Jonge professionals maken de eerste vijf tot tien jaar van hun carrière veel mee, legt Martine Schreurs, initiatiefnemer van YOUNG, uit. ‘In deze periode maken zij de omslag van studeren naar werken, een relatie, gezin, de aankoop van een huis. Het draait bij deze doelgroep niet meer om het hoogste salaris, maar om een goede invulling van werk en privé en hoe je uit de combinatie het meeste plezier en voldoening kunt halen. Daar hoort ook een andere manier van benaderen bij die inspeelt op de vraagstukken die onze generatie bezighoudt.’ Aanvullend merkt Ronald de Vries, directeur open opleidingen bij Schouten & Nelissen, op dat louter trainingen aanbieden niet werkt voor de nieuwere generaties werknemers. ‘Zij geven duidelijk aan dat zij ook inspiratie zoeken en hulp bij andere belangrijke vragen in deze levensfase.’

Op YOUNG lees je onder meer blogs over voeding en sport, kijk je een instructiefilmpje voor oefeningen op kantoor en wordt een kijkje in het leven van een jonge manager geboden. Recent lanceerde S&N ook al de nieuwe e-learning community NewHeroes.com.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link