EC stemt in met overname Monster door Randstad

EC stemt in met overname Monster door Randstad
  • 27 oktober 2016
  • Redactie

De Europese Commissie heeft Randstad Holding groen licht gegeven voor de acquisitie van Monster Worldwide. De overname is daarentegen nog niet in kannen en kruiken, aangezien een grootaandeelhouder van de grote Amerikaanse uitzendorganisatie het huidige bod ($ 3,40 per aandeel) te laag vindt.

Begin augustus dit jaar onthulde Randstad uit te zijn op een ‘Monsterdeal’. Nu Brussel haar goedkeuring heeft verleend voor deze overname is het vertrouwen van de uitzendorganisatie in een positieve afloop meteen sterk toegenomen: het bedrijf verwacht binnen enkele werkdagen eruit te komen met het bestuur van Monster.

Het bod van Randstad loopt tot en met vrijdag middernacht in New York en kan eventueel worden verlengd.

comments powered by Disqus