BT en Cisco lanceren samenwerkingsdienst

BT en Cisco lanceren samenwerkingsdienst
  • 29 juni 2017
  • Redactie

Communicatiedienstverlener BT lanceert vandaag in samenwerking met Cisco een cloudgebaseerde service die samenwerking en communicatie binnen bedrijven moet vergemakkelijken. BT One Collaborate Spark is toegankelijk via een app op desktop- en mobiele apparatuur.

De dienst is een combinatie van de samenwerkingstools van Cisco Spark en de spraakdiensten van het BT One Cloud Cisco-platform. Doel is om klanten kosten te laten besparen door gesprekken automatisch via het One Cloud-netwerk te leiden. Hierdoor worden internationale belkosten vermeden of verlaagd. Daarnaast profiteren gebruikers volgens de bedrijven van een meer naadloze, uniforme communicatie-ervaring.

Videoconferencing
Als extra optie wordt ook het Cisco Spark Board aangeboden, een samenwerkingsapparaat dat is geïntegreerd in de nieuwe dienst. Het Spark Board is bij de introductie beschikbaar als een 55 inch presentatiescherm dat tevens dienstdoet als digitaal whiteboard en videoconferencingoplossing.

De nieuwe service wordt als eerste in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk geïntroduceerd, alvorens wereldwijd beschikbaar te komen. BT maakt momenteel een reorganisatie door die onder meer de divisie Global Services moet herpositioneren als een digitaal bedrijf.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link