Nieuw innovatieplatform rondom digitale transformatie opgezet

Nieuw innovatieplatform rondom digitale transformatie opgezet
  • 20 maart 2018
  • Redactie

Het Delfte technologiebedrijf TJIP heeft een Innovation Lab opgetuigd. Klanten, partners en geïnteresseerden kunnen hier ervaringen uitwisselen op het gebied van hun digitale transformatie. De brug slaan tussen mens en techniek is het uitgangspunt, zo valt te lezen.

‘Bijna ieder bedrijf is tegenwoordig bezig met zijn digitale transformatie. Het is echter zonde om in je eentje te proberen het wiel uit te vinden’, vindt Dingeman Leijdens, ceo van TJIP (The Platform Engineers). Gelet op de diverse ontwikkelingen, zoals de omgang met big data, Payments Services Directive (PSD2), dataportabiliteit onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), machine learning en blockchain, is het volgens hem zaak af te vragen wanneer zo’n ontwikkeling relevant is voor jouw bedrijf. ‘Vaak is dat eerder dan je denkt. Ons Innovation Lab is een plek waar mensen kunnen klankborden en zo van hun digitale transformatie een realiteit kunnen maken.’

Lees ook 'Digitale Transformatie: van het repareren van het verleden naar het bouwen van de toekomst'.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link