Webhelp maakt Sellbytell Group buit

Webhelp maakt Sellbytell Group buit
  • 20 juni 2018
  • Redactie

Expert in customer experience en business process outsourcing Webhelp kondigt vandaag officieel aan Sellbytel Group over te nemen. De dochteronderneming van Omnicom Group, gestationeerd in Barcelona, biedt een grotere geografische aanwezigheid in Europa en een toevoeging van internationale merken.

Door de overname verwacht Webhelp aan het einde van dit jaar een omzet te verwezenlijken van €1,3 miljard euro, met een totaal personeelsbestand van meer dan 50.000 werknemers en 500 klanten. Het serviceportfolio van Webhelp wordt vergroot met onder meer een naar eigen zeggen innovatief thuiswerkmodel.

Europese expansie
Medeoprichters van Webhelp Olivier Duha en Frederic Jousset verklaren dat dat de overname onder andere een belangrijke stap is om haar positie in Europa te versterken. Vorige maand kondigde de CX-expert aan om meertalig nearshore-bedrijf Runway BPO over te nemen, wat de deuren voor Webhelp in Estland, Litouwen, Oekraïne en Spanje opent.


comments powered by Disqus