‘Efteling-beleving bij de mensen thuis’

‘Efteling-beleving bij de mensen thuis’
  • 15 oktober 2018
  • Redactie

De Efteling introduceert een eigen versie van het gezelschapsspel Monopoly. In deze editie, die in een gelimiteerde oplage beschikbaar is, worden fans van het park meegenomen langs bekende attracties als de Python, Droomvlucht en Villa Volta.

Volgens de initiatiefnemer ademt het spel de sfeer van de Efteling. Zo staan de Kans- en Algemeen Fondskaarten vol met typische Efteling-wetenswaardigheden bijvoorbeeld, en is het speelgeld ‘echt’ Efteling-geld. ‘Samen Monopoly spelen is, net als een dagje naar Efteling met het gezin, een mooie traditie. Zo komt er een stukje Efteling-beleving bij de mensen thuis’, meent Fons Jurgens, algemeen directeur van het pretpark.

Lees ook 'Efteling biedt gasten VR-droomvlucht'

comments powered by Disqus