Voys versus ROBIN

Voys versus ROBIN
  • 15 april 2019
  • Redactie

Om klanten ‘sneller en beter te kunnen helpen’ als zij met de klantenservice bellen, verbinden telecomaanbieder Voys en klantenserviceapp ROBIN elkaars diensten. Concreet houdt de integratie in dat helpdeskmedewerkers direct de juiste klantinformatie krijgen aangereikt, waardoor het contactproces efficiënter verloopt.

De eerste resultaten van deze koppeling laten een positief beeld zien: het aantal handmatig geregistreerde gesprekken daalde met bijna 70%, terwijl de hoeveelheid vastgelegde telefoongesprekken toenam met 32% plus de eindklanten meer tevreden zijn. ‘Ontwikkelingen zoals deze zorgen er uiteindelijk voor dat een agent enkel nog de afhandeling van de call hoeft te doen. Alle zaken er omheen zijn repetitieve taken en zullen daarom weg worden geautomatiseerd’, laat Mark Vletter van Voys aan Emerce weten.

Onder meer retailmerken als Fleurop, America Today en Flinders maken gebruik van ROBIN’s e-commerce klantenservicetool.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link