Wereldreiziger vol lof over Schiphol

Wereldreiziger vol lof over Schiphol
  • 14 mei 2020
  • Redactie

Amsterdam Airport Schiphol is verkozen tot de beste luchthaven in West-Europa. De Nederlandse airport schittert met name in digitale service.

Schiphol eindigde tijdens de Skytrax World Airport Awards 2020 als negende in de wereldranglijst, en steeg daarmee vijf plaatsen ten opzichte van 2019. Op Europees niveau is de Amsterdamse luchthaven de nummer één op het gebied van digitale service en blijkt de website erg toegankelijk voor alle reizigers – wereldwijd eindigde Schiphol op de derde plaats.

Klant- en reizigersgemak
In totaal dongen er circa 550 luchthavens mee. Chief Operations Officer Birgit Otto: ‘We zijn ontzettend blij met en trots op het werk dat alle collega’s en partners dag in dag uit op de luchthaven doen, om reizigers een zorgeloze en inspirerende ervaring te bieden.’ Corona zorgt niet voor zorgen. ‘Ook tijdens deze uitdagende tijden voor de luchtvaartsector blijven we ervoor zorgen dat Schiphol de reiziger de gewenste beleving en kwaliteit blijft bieden die voldoet aan de verwachtingen.’ Tot slot zegt de Amsterdamse luchthaven ook de volgende jaren te willen investeren in het verbeteren van de klantervaring.

De reiziger is niet alleen vol lof over Schiphol - Helsinki Airport wordt groemd om customer experience.

comments powered by Disqus