Red Bull populairste merk op TikTok

Red Bull populairste merk op TikTok
 • 20 oktober 2022
 • Ryan Baij

Red Bull is het populairste merk op TikTok in Nederland in het derde kwartaal. De energiedrankfabrikant houdt netflix en duinrell achter zich.

Op basis van onafhankelijk onderzoek door social media bureau Somention is er een nieuwe Dutch TikTok Top 25 samengesteld. De meest succesvolle Nederlandse en internationale merken met een Nederlands account op TikTok zijn verzameld en beoordeeld op basis van het aantal volgers en de engagement rate.

Ten opzichte van Q2 hebben er veel verschuivingen plaatsgevonden in de TikTok ranglijst van het derde kwartaal. Red Bull staat op nummer 1, niet geheel toevalligerwijs in het kwartaal waarin Max Verstappen zijn tweede wereldtitel opeist en de vele content omtrent deze titel is verschenen. Netflix heeft ook een flinke opmars gemaakt (20 naar 2). Dit komt vermoedelijk onder andere door de ophef-serie Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De food kanalen Five Guys NL en Ijssalon Borger – die eerder aan de top verschenen – hebben plaats moeten maken voor de fun accounts, zoals attractieparken Duinrell (3) en de Efteling (4).

Dutch TikTok Top 25 - Q3 2022

 1. @rebullned
 2. @netflixnl
 3. @duinrell
 4. @efteling
 5. @jaminonline
 6. @dominos_nl
 7. @aktiesport
 8. @pathe
 9. @my_jewellery
 10. @rodekruis
comments powered by Disqus