Eerste opleiding voor AI Business Professional

Eerste opleiding voor AI Business Professional
  • 22 april 2024
  • Redactie

Beeckestijn Business School start 28 mei 2024 met de opleiding AI Business Professional. Centraal staat het toepassen van AI binnen organisaties en het versterken van organisaties met AI.

Met AI kunnen organisaties niet alleen activiteiten efficiënter maken. Er liggen minstens zoveel mogelijkheden om de kwaliteit en effectiviteit van bedrijfsprocessen enorm te verbeteren en opbrengsten vergroten. AI wordt een gamechanger voor zowel overheden als B2B- en B2C- organisaties.

In elf dagdelen worden deelnemers opgeleid tot Certified AI Business Professional. Na het afronden van de opleiding zijn professionals volledig up to date en in staat organisaties te begeleiden in het succesvol inzetten van AI. De opleiding bestaat uit 9 praktische colleges verzorgd door AI vakexperts, een AI Hackaton en het maken van een eigen AI Playbook. Hiermee leren deelnemers om relevante use cases te selecteren en tot bewezen test cases  en concepten te komen. Daarnaast is er veel aandacht voor de verdere adoptie van AI binnen organisaties en de juridische afwegingen die AI met zich meebrengt.

'Deze opleiding is uniek en noodzakelijk voor Nederland en België. We zitten in een tijd van ‘AI als leuke gimmick’ naar ‘AI als strategische pijler’. Hiervoor is een scherpe analyse nodig, het maken van keuzes en een plan voor implementatie en adoptie', zegt Bart Meerdink, managing partner en digital strategist bij Beeckestijn. 'Met natuurlijk veel oog voor medewerkers, klanten en ethiek. We hopen met deze opleiding een bijdrage te leveren aan het innovatievermogen van de Benelux.' De opleiding wordt gegeven in Leusden, Utrecht of Amsterdam.

Meer informatie bij Beeckestijn Business School

comments powered by Disqus