Nieuws   
AI grote uitdaging voor veel bedrijven
  • 23 oktober 2017
  • Redactie

AI grote uitdaging voor veel bedrijven

Kunstmatige intelligentie (AI) staat bij veel bedrijven op de agenda en wordt in sommige gevallen concreet geïmplementeerd. Tegelijkertijd is slechts 20 procent van de bedrijven daadwerkelijk klaar voor toekomstige uitdagingen op dit gebied. Dat blijkt uit de Enterprise AI Promise Study, een onderzoek van SAS onder 100 Europese organisaties in verschillende sectoren, zoals het bank- en verzekeringswezen, de productie- en retailsector en de overheid.

Marketingverbod voor zorgverzekeraars [ingezonden artikel]
  • 18 oktober 2017
  • Redactie

Marketingverbod voor zorgverzekeraars [ingezonden artikel]

De kosten voor zorg worden steeds hoger. Denk bijvoorbeeld aan de kosten voor het eigen risico of medicijnen die niet meer onder het basispakket vallen. Daarnaast gaan de terugkomende, maandelijkse kosten voor de zorgverzekering elk jaar omhoog. Omdat het hebben van een zorgverzekering verplicht is in Nederland, kunnen sommige mensen in de problemen komen. De kosten voor de zorgverzekering is namelijk voor een bepaalde groep mensen in onze samenleving niet meer te betalen. Maar waarom gaan de zorgkosten eigenlijk omhoog? En kunnen we er wat aan doen om de kosten van de zorgverzekering omlaag te krijgen, zodat de verzekering voor iedereen in Nederland betaalbaar is?

Toetsing 'Klantbelang centraal' bij verzekeraars belegd bij Stv
  • 16 oktober 2017
  • Redactie

Toetsing 'Klantbelang centraal' bij verzekeraars belegd bij Stv

Stichting toetsing verzekeraars (Stv) gaat vanaf 1 januari 2018 drie onderzoeksthema’s toetsen bij verzekeraars: informatieverstrekking, claimafhandeling en klacht- en feedbackmanagement. Daartoe is een samenwerkingsovereenkomst getekend met het Verbond van Verzekeraars en de Autoriteit Financiële Markten. Als gevolg van deze afspraak zal laatstgenoemde instantie de genoemde thema’s niet meer toetsen bij keurmerkhouders.


Iedere woensdagmiddag op de hoogte van het laatste nieuws?

Inschrijven