Nieuws   
Thomas Cook stopt samenwerking met ICS
  • 30 maart 2015
  • Redactie

Thomas Cook stopt samenwerking met ICS

Thomas Cook Nederland heeft besloten, na een prettige samenwerking van drie jaar met ICS, het contract niet te verlengen. De vernieuwde distributiestrategie van de reisorganisatie is gebaseerd op een verdere ontwikkeling van het eigen verkoopkanaal en versteviging van de samenwerking met retailpartners. Met ingang van 11 november 2015 zal het voor ICS cardhouders niet meer mogelijk zijn om 8 procent korting te ontvangen op de producten van Neckermann en Vrij Uit.

Eurocamp breidt communicatie uit met WhatsApp
  • 30 maart 2015
  • Redactie

Eurocamp breidt communicatie uit met WhatsApp

Als eerste kampeerspecialist speelt Eurocamp in op de nieuwe klantbehoeften om op een snelle en laagdrempelige manier te communiceren via WhatsApp. De applicatie is maandag 23 maart jongstleden toegevoegd en is een aanvulling op de bestaande servicekanalen per telefoon, e-mail en online chat. Klanten kunnen via WhatsApp zeven dagen per week van 9:00 tot 22:00 uur bij de klantenservice terecht voor advies: hulp bij het boeken, tips voor de voorbereiding en vragen vanuit de vakantiebestemming zelf.

FNV luidt de noodklok over contracting
  • 24 maart 2015
  • Redactie

FNV luidt de noodklok over contracting

FNV maakt zich zorgen over de toename van ‘contracting’ op de arbeidsmarkt. In deze constructie worden werknemers eerst ontslagen, waarna het betreffende bedrijf (een deel van) de productie onderbrengt bij een uitbestedende partij. Vaak is dat een dochter van een uitzendbureau, stelt de vakbond. Grote organisaties zouden miljoenen verdienen aan ‘het ontduiken van de uitzendcao door contracting’, aldus de samenstellers van het rapport Balletje-balletje.


Iedere woensdagmiddag op de hoogte van het laatste nieuws?

Inschrijven
22 & 23 april - Multichannel Conference - Stel zelf uw programma samen