Top 20 Facilitaire Contactcenters 2022: Zelfde koploper, verlies aan totaalomzet

Top 20 Facilitaire Contactcenters 2022: Zelfde koploper, verlies aan totaalomzet
  • 16 december 2022
  • Ryan Baij

Ook in 2022 heeft CustomerFirst weer de facilitaire contactcenter top 20 gepubliceerd. Teleperformance blijft koploper, de totaalomzet van de lijst loopt terug.

Waar de lijst vorig jaar nog goed was voor een totaal van 1,3 miljard is dat dit jaar net geen 1,1 miljard. Vermoedelijk zijn de eenmalige investering omtrent de vaccinaties rond corona de grootste meevaller van 2021. Het verlies bij de grote partijen was dan ook ingecalculeerd, zo stellen ze.

Teleperformance is net als vorig jaar de nummer 1 en wordt opnieuw gevolgd door Yource en Webhelp.

De complete lijst is hier gratis te downloaden en terug te vinden in het tijdschrift nummer 11/12 van CustomerFirst. Voor meer content omtrent de top 20 verwijzen we naar de interviews met CEO's van de top 3 uit de lijst:

comments powered by Disqus