Nieuwe ceo D-rt Groep omarmt omnichannel

Nieuwe ceo D-rt Groep omarmt omnichannel
  • 22 April 2020
  • Redactie

De D-rt Groep, dat D-reizen en VakantieXperts als labels heeft, heeft Jan Henne De Dijn aangesteld als nieuwe ceo. In 2014 trad hij in dienst bij de reisorganisatie als Chief Restructuring Officer. Voormalig ceo Don Kaspers verlaat D-rt Groep formeel per 1 juli dit jaar.

‘In deze uitdagende en impactvolle tijden voor de reisbranche is mijn opdracht de ingeslagen weg – de D-rt Groep te veranderen van een klassieke retailer in een volwaardige omnichannel reisorganisatie – verder vorm te geven’, stelt Henne De Dijn (zie foto hieronder). Hij vervolgt: ‘In 2021 moeten onze bedrijven dominant aanwezig zijn op alle salesplatforms, zowel online als offline, onder meer door de inzet van AI.’

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link