CustomerFirst Congres & Social Service Congres vinden online doorgang

CustomerFirst Congres & Social Service Congres volledig digitaal
  • 28 oktober 2020
  • Redactie

Zowel het CustomerFirst Congres als het Social Service Congres, die beiden oorspronkelijk fysiek zouden plaatsvinden in Nieuwegein, openen op 12 november digitaal de deuren voor evenementbezoekers. Wegens het nieuwe online karakter zijn alle keynotes online bij te wonen.

BBP Media, uitgever van CustomerFirst, is de organisator van beide customer service-evenementen. Op donderdag 12 november vinden het Social Service Congres en het CustomerFirst Congres plaats. De evenementen die normaliter afzonderlijk van elkaar worden georganiseerd, worden nu op dezelfde dag ingericht. Daar kan de online bezoeker de vruchten van plukken: door deze nieuwe constructie kan men keynotes en sprekerssessies van beide congressen bijwonen.

Nieuwsgierig geworden naar de keynotes? CustomerFirst heeft enkele sprekers alvast voor je geïnterviewd.

comments powered by Disqus