CustomerFirst geeft cadeau: gratis dubbeldik e-zine

CustomerFirst geeft cadeau: gratis dubbeldik e-zine
  • 09 december 2020
  • Redactie

Gesloten kantoren en een ‘stay at home’-kerstvakantie: december ziet er in veel gevallen compleet anders uit dan voorgaande jaren. Veel van onze lezers ontvangen ons magazine echter op kantoor. Zonde. Uitgever BBP Media heeft daarom besloten om de wintereditie van het magazine voor iedereen als download beschikbaar te stellen.

Abonnees kunnen de inhoud van ons magazine lezen zoals ze gewend zijn – maar dan digitaal. Vakblad CustomerFirst is tijdens deze periode als extra service ook voor niet-abonnees beschikbaar. Iedereen kan het magazine nu gratis downloaden.

Een dubbeldik nummer met maar liefst 84 pagina’s. Voldoende leesvoer tijdens donkere dagen, of er simpelweg tóch nog warmpjes bij te zitten.

Via deze weg wenst de redactie jou fijne feestdagen en veel leesplezier!

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link