ContactCare breidt flink uit

ContactCare breidt flink uit
  • 10 juni 2014
  • Redactie

Facilitair contactcenter ContactCare alias ‘snelste groeier van de provincie Utrecht in 2014’ verhuist per 1 juli naar een groter pand in Amersfoort. De groei van 784% in drie jaar tijd geeft hier aanleiding toe.

Op de huidige locatie in Amersfoort beschikt de winnaar van de Gouden FD Gazelle Award over een kantoorruimte van 200 m2 die ruimte biedt aan dertig werkplekken. Het nieuwe pand, dat op een centraal gelegen locatie aan de noordzijde van station Amersfoort ligt, is 1200 m2 groot en biedt ruimte voor 150 werkplekken en zo’n 400 arbeidsplaatsen. Alle medewerkers komen straks op die specifieke locatie te werken.

Jasper Meerding, ceo/oprichter ContactCare: ‘We hebben een groei doorgemaakt van 784 procent in drie jaar tijd en kunnen dus stellen dat we aardig uit ons ‘jasje’ zijn gegroeid. We hebben tot op heden gebruik gemaakt van tijdelijke ruimtes, maa r daardoor was het bedrijf gevestigd op verschillende locaties. Graag willen we als één team op één verdieping werken. Dat hebben we nu gevonden op een steenworp van ons huidige kantoor en nog steeds liggend aan het centraal station van Amersfoort. Met het nieuwe kantoor hebben we een plek gevonden die we zeker de komende jaren ‘thuis’ kunnen noemen.’

comments powered by Disqus