Obvion biedt jaaropgave hypotheek per video aan

Obvion biedt jaaropgave hypotheek per video aan
  • 2 maart 2015
  • Redactie

Hypotheekverstrekker Obvion informeert klanten voortaan ook door middel van een persoonlijke online videoboodschap over de huidige situatie van hun hypotheek, naast een saldo-opgave per post.

In ongeveer twee minuten worden een aantal onderdelen van de saldo-opgave één-voor-één doorgelopen, zoals het betaalde bedrag aan rente en aflossing, inclusief eventuele extra aflossingen of extra geleend geld. Obvion is naar eigen zeggen de eerste financieel dienstverlener die jaaropgaven ook per video verstrekt.

Rekenhulp
‘We willen onze klanten op een persoonlijke, maar vooral ook makkelijke manier laten zien hoe hun hypotheek ervoor staat. Met de online videoboodschap maken we de materie minder complex en ook toegankelijk. Zodat klanten een beter inzicht krijgen in hun hypotheek’, legt Cynthia Tulp, manager Marketing, Communicatie & Sales bij Obvion, uit.
 
De video wordt aangeboden in de Mijn-omgeving van de hypotheekverstrekker. Daar kunnen woningeigenaren eveneens terecht voor bijvoorbeeld een rekenhulp om extra af te lossen. Deze tool geeft gebruikers direct inzicht hoeveel maandlasten bespaard kunnen worden in geval van extra aflossingen.

Zie hieronder hoe het werkt:

comments powered by Disqus