Transcom opent vijfde contactcenter in Groningen

Transcom opent vijfde contactcenter in Groningen
  • 3 februari 2016
  • Redactie

Facilitair dienstverlener Transcom opent deze week zijn vijfde locatie in Groningen, op 400 meter afstand van het Nederlandse hoofdkantoor. De werkgelegenheid op de vestiging groeit met 80-100 werkplekken en kan nog verder worden uitgebreid.

‘We zijn enorm blij dat we inmiddels onze vijfde locatie kunnen openen’, zegt Joop Evers, country manager Transcom Nederland. ‘In Nederland groeien we razendsnel in Nederland en we konden de afgelopen maanden honderden extra medewerkers aannemen. Veel jongeren, maar ook veel 50-plussers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daar zijn we erg trots op.’

Social service
Aan het Zernikepark, op de Groningse studentencampus vlakbij de andere vier klantcontactcenters van Transcom aan de Kadijk, zijn de eerste agents inmiddels aan het werk. De activiteiten die in de nieuwe vestiging worden gehuisvest zijn hoofdzakelijk gericht op tweede lijns-escalatie processen, backofficewerkzaamheden en webcare- en chatcontacten voor klanten uit de telecomsector.

In april 2015 liet Transcom al weten fors te gaan uitbreiden in Groningen.

comments powered by Disqus