ViPcom partnert met Mtel

ViPcom partnert met Mtel
  • 16 februari 2016
  • Redactie

Klantcontactspecialisten Mtel en ViPcom zijn een strategisch partnerschap aangegaan. Als gevolg hiervan kan laatstgenoemde organisatie haar klanten het volledige cloudcommunicatieportfolio van Mtel aanbieden.

Wim van Tol, commercieel directeur van ViPcom, beschouwt het Mtel-portfolio als een uitstekende aanvulling op de eigen klantcontactoplossingen. ‘We zien dat de discussie over on-premise versus cloud in de boardroom geen echte discussie meer is. Steeds vaker wordt gekozen voor de cloud, waarbij flexibiliteit en ‘time to market’ in het voordeel van de cloudoplossing wijzen. De sterke servicediensten die we in de Mtel Cloud hebben en de complete contactcenteroplossingen van het platform, maken ons aanbod voor het mkb en de grootzakelijke markt compleet.’

Vice versa is ook Remco Spierings, director Sales & Marketing van Mtel, te spreken over deze strategische samenwerking met ViPcom. ‘In de high end contactcentermarkt verschuift de markt naar de cloud. We zien organisaties steeds vaker kiezen voor een cloudoplossing in plaats van een dure upgrade van bestaande systemen’, meent hij. Naast contactcenteroplossingen uit de cloud kunnen ViPcom-klanten desgewenst kantoortelefonie en omnichannel IVR-diensten afnemen.

comments powered by Disqus