Klantenservice Federatie benoemt nieuwe voorzitter

Klantenservice Federatie benoemt nieuwe voorzitter
  • 9 juni 2016
  • Redactie

Boris Wachters is benoemd tot voorzitter van de Klantenservice Federatie. Hiermee volgt hij Joost Fröhlich op, die bijna vier jaar voorzitter was van de KSF.

Sinds een jaar nu is Wachters senior manager Customer Contact Center bij Nationale-Nederlanden, plus bestuurslid van de Klantenservice Federatie. ‘Als bestuursvoorzitter wil ik een bijdrage leveren aan de verbetering van de dienstverlening, de samenwerking tussen bedrijven en organisaties in ons vakgebied en de aantrekkelijkheid van de Nederlandse contactcenters voor medewerkers. Ik kijk ernaar uit om met bestuur en bureau samen te werken en de vereniging verder te ontwikkelen.’

Wachters is dinsdag benoemd tijdens de Algemene Ledenvergadering van de betreffende branchevereniging.

comments powered by Disqus