Media Markt biedt klantenservice in winkel

Media Markt biedt klantenservice in winkel
  • 09 juni 2016
  • Redactie

Media Markt biedt sinds kort extra service via de Smart Bar in de winkel. Hier kunnen klanten terecht voor hulp bij installaties, instellingen en technische problemen. Het personeel kan mensen ook thuis helpen.

De medewerkers, met kennis over elektronicaproducten, technologie en nieuwe software, hebben veel mogelijkheden. Ze kunnen bijvoorbeeld een smart tv installeren, een smartphone startklaar maken of een door virussen gecrashte laptop in orde krijgen. Ze stellen tablets in en helpen bij het digitaliseren van oude foto’s of video’s en doen schermreparaties.

Onderhoud
'Bij de verkoop van producten merken we vaak dat klanten veel vragen hebben over de instellingen van een product of bijvoorbeeld heel concreet over de overgang van hun oude mobiel naar een nieuwe smartphone', legt COO Dennis Hooijmans bij Media Markt uit. 'Daar komt bij dat een elektronicaproduct ook na de aanschaf onderhoud of updates nodig heeft. Met de Smart Bar en de extra services willen we onze klanten ook hierin ondersteunen. Op deze manier beleven ze nog meer plezier van hun apparaten.'

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link