Anouk Beeren is beste digitale gangmaker

Anouk Beeren is beste digitale gangmaker
  • 10 oktober 2016
  • Redactie

Manager e-commerce van Deli XL Anouk Beeren begon zes jaar geleden met vijf medewerkers en bouwde sindsdien een volwassen e-commerce afdeling op met 25 collega’s. De horecagroothandel Deli XL maakte daardoor een enorme verandering door. E-commerce is volledig geïntegreerd in de bedrijfsvoering. Meer dan 90 procent van alle klanten bestelt online. Met deze wapenfeiten won Beeren de Digital Transformers Award.

Ze volgde Robert van Geffen (Philips) op, die vorig jaar de eerste winnaar was van deze prijs.

Samen met Wilko Klaassen (Husqvarna), Arnoud Klerkx (Sanoma Learning) en Michel Alsemgeest (TNT) streed Beeren tijdens de awarduitreiking in A’DAM Toren om de titel.

Beeren: ‘Digitaal is het nieuwe normaal. Met dat uitgangspunt is delixl.nl uitgegroeid tot een platform waar klanten naast bestellingen ook volop inspiratie vinden en een complete shopper-experience beleven. We acteren als een retail-organisatie in een business-to-business wereld. Het is fantastisch dat onze inspanningen niet onopgemerkt zijn gebleven. Het winnen van de Digital Transformers Award is een geweldige erkenning voor wat we bereikt hebben met e-commerce bij Deli XL. En daar ben ik ontzettend trots op.’

Digitale omslag
De Digital Transformer Award wordt jaarlijks toegekend aan digitaal talent, dat een bijzondere en betekenisvolle rol speelt binnen de noodzakelijke digitale transformatie van bedrijven. Deze (vaak) individuen ondersteunen deze omslag, die plaatsvindt van voor naar achter in de organisatie en haar waardenetwerken.

De Digital Transformers Award 2016 is uitgereikt tijdens de Amsterdam eWeek.

comments powered by Disqus