Einstein steelt de show op Dreamforce '16

Einstein steelt de show op Dreamforce '16
  • 06 oktober 2016

‘Kunstmatige intelligentie voor iedereen.’ Met die woorden kondigde Salesforce laatst Einstein aan, technologie die vrijwel elk aspect van de Salesforce business (Service Cloud, IoT Cloud, Sales Cloud, etc.) gaat raken. Op Dreamforce, dat momenteel in San Francisco plaatsheeft, eist Einstein zonder meer een hoofdrol op.

‘Einstein gaat iedere Saleforce-gebruiker in staat stellen dichter bij zijn klanten te komen, automatisch relevante inzichten te ontdekken, toekomstig gedrag te voorspellen, plus het proactief aanbevelen van de beste volgende stappen en zelfs automatische taken. Met geavanceerde artificial intelligence-mogelijkheden voor service, sales, marketing, commerce en meer zal Einstein acteren als ieders eigen datawetenschapper’, meent de Amerikaanse softwareleverancier. 

Ondersteund door geavanceerde tools op het vlak van onder meer machine learning, predictive analytics en Natural Language Processing (NLP), worden Einstein’s modellen automatisch op maat gemaakt voor iedere individuele gebruiker. Bovenal leert de technologie van elke interactie en additionele data. Meer over Dreamforce ’16, waaronder live streams, vind je hier.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link