BT werkt aan digitaal profiel Michelin

BT werkt aan digitaal profiel Michelin
  • 23 maart 2017
  • Redactie

BT gaat de wereldwijde netwerkinfrastructuur van bandenfabrikant Michelin ombouwen en voorzien van de nieuwste netwerk-, Unified Communications- en beveiligingstechnologieën. De overeenkomst werd eind 2016 ondertekend en is nu in de implementatiefase.

De vijfjarige overeenkomst omvat door BT beheerde netwerkdiensten voor 216 locaties, in 43 landen, verspreid over alle continenten. De contractueel overeengekomen diensten, die worden beheerd vanuit Frankrijk, spelen een belangrijke rol in de uitvoering van Michelin’s strategische IT-transformatieprogramma.

Sterk portfolio
Agnès Mauffrey, Group CIO van Michelin, zegt: ‘Onze eisen sluiten perfect aan op BT's wereldwijde bereik, lokale aanwezigheid en sterke wereldwijde portfolio. Ons doel is een platform voor digitale innovatie te creëren die onze mensen over de hele wereld hoogkwalitatieve toegang geeft tot clouddiensten, zodat ze effectiever kunnen samenwerken. Dit wordt gerealiseerd in een veilige en betrouwbare omgeving waarover wij volledige controle hebben.’

BT ondersteunt de bandenfabrikant wereldwijd via een speciaal ingericht netwerkcontrolecentrum en biedt hierbij gecentraliseerd netwerkmanagement. De overeenkomst omvat services uit verschillende gebieden van het BT-portfolio: Connect (netwerkdiensten), Assure (beveiligingsdiensten), One (Unified Communications- en samenwerkingsdiensten) en Advise (professional services).

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link