Strategische samenwerking voor ongekende klantervaring

Strategische samenwerking voor ongekende klantervaring
  • 11 mei 2022
  • Kel Koenen

Qatar Airways en Virgin Australia hebben een nieuwe strategische samenwerking bekendgemaakt die de netwerken, lounges en loyaliteitsprogramma's van beide luchtvaartmaatschappijen aanzienlijk zal uitbreiden.

Vanaf midden dit jaar zal de samenwerking reizigers een betere toegang, een ongeëvenaarde klantenervaring en unieke voordelen bieden bij het reizen tussen Australië en het wereldwijde netwerk van Qatar Airways, met handige overstapmogelijkheden via de Australische gateways van Qatar Airways en de belangrijkste hubs van Virgin Australia, zoals Melbourne, Sydney, Brisbane, Adelaide en Perth.

De strategische alliantie zal een belangrijke impuls geven aan de handel en het toerisme in Australië, terwijl een wereld van nieuwe reismogelijkheden wordt geopend voor de klanten van beide luchtvaartmaatschappijen. Qatar Airways voert momenteel dagelijkse vluchten uit naar Melbourne, Sydney, Brisbane en Perth, evenals drie vluchten per week naar Adelaide en van daar uit naar Auckland, Nieuw-Zeeland. Dankzij de nieuwe codeshare-overeenkomst kunnen passagiers van Qatar Airways met één boeking naadloos reizen naar 35 bestemmingen op het uitgebreide binnenlandse netwerk van Virgin Australia.

Passagiers van Qatar Airways zullen ook toegang hebben tot de recent opnieuw gelanceerde internationale korte afstandsmarkt van Virgin Australia, waaronder Fiji en Queenstown in Nieuw-Zeeland. Klanten van Virgin Australia en leden van hun bekroonde Velocity Frequent Flyer loyaliteitsprogramma krijgen rechtstreeks toegang tot het routenetwerk van Qatar Airways met meer dan 140 bestemmingen wereldwijd, via de hub Hamad International in Doha.

Voor de passagiers van Virgin Australia, biedt toegang tot het uitgebreide netwerk van Qatar Airways een one-stop connectiviteit naar een breed aantal bestemmingen. Qatar Airways vliegt op 54 steden in Europa met meer dan 600 vluchten per week, en biedt daarmee een enorm aanbod van nieuwe keuzes voor Virgin Australia klanten.

De strategische samenwerking omvat ook wederzijdse voordelen waardoor leden van beide loyaliteitsprogramma's Privilege Club en Velocity leden zullen ook genieten van een breed aanbod van andere unieke voordelen.

Virgin Australia is ongelooflijk gefocust op het bieden van geweldige reiservaringen, de keuze te bieden om te vliegen zoals de klant dat wil en waarde te bieden door ongeëvenaarde prijzen voor vliegtickets.

comments powered by Disqus