Nationale Klantcontact Week

Nationale Klantcontact Week
  • 5 april 2023
  • Kel Koenen

De Nationale Klantcontact Week vindt dit jaar plaats van 8 tot en met 12 mei en is hét moment om alle klantcontact-medewerkers extra in het zonnetje te zetten. Alle professionals in klantcontact kunnen meedoen aan leuke activiteiten.

Initiatiefnemer van de week is de Customer Contact Management Association (CCMA) die onder meer als doel heeft het delen van kennis en ervaringen en het verbinden van professionals in branche.

Tijdens de Nationale Klantcontact Week gaan collega’s van andere afdelingen meedoen, meekijken en meeluisteren in het contactcenter. Het werk van de klantcontactmedewerkers staat die vijf dagen centraal in de gehele organisatie.

Bedrijven of team kunnen zich aanmelden voor verschillende challenges en de jury beoordeelt welke organisatie haar klantcontactmedewerkers het beste in het zonnetje zetten. Alle deelnemende teams maken kans op een exclusief teamuitje.

Meer informatie en aanmelden op de website van de CCMA.

comments powered by Disqus