Save the Date 5 oktober: CustomerFirst Congres kaartverkoop gestart

Save the Date 5 oktober: CustomerFirst Congres kaartverkoop gestart
  • 2 augustus 2023
  • Redactie

Ook dit jaar organiseert CustomerFirst weer het CustomerFirst Congres. Op 5 oktober 2023 in Mariënhof, Amersfoort presenteren we het congres voor de customer service professional.

Het CustomerFirst Congres is een evenement voor professionals in klantcontact waar toonaangevende bedrijven en merken hun customer experience(CX)), customer service én customer journey behandelen. Met een toenemende focus op klantbeleving in de marketingmix zal ook de marketeer waardevolle inzichten opdoen.

Kom naar de plek waar customer service professionals samenkomen om de klant centraal te stellen in hun bedrijfsstrategie. Het CustomerFirst Congres biedt een boeiend programma met toonaangevende bedrijven en merken die hun expertise delen op het gebied van customer experience, customer service en customer journey.

Klaar om de klant centraal te stellen in jouw organisatie? Reserveer 5 oktober in je agenda en bestel vandaag nog je early bird ticket via onze website. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op het CustomerFirst Congres!

comments powered by Disqus