VWS verlengt samenwerking met Scooperz voor webcare

VWS verlengt samenwerking met Scooperz voor webcare
  • 24 augustus 2023
  • Kel Koenen

Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport (VWS) heeft bevestigd dat Scooperz opnieuw is gekozen als partner voor de uitbesteding van webcare-activiteiten.

Na een evaluatie van verschillende webcare-aanbieders, zal Scooperz de bestaande samenwerking voortzetten en dagelijks de communicatie onderhouden met burgers en bedrijven die via social mediakanalen contact zoeken met het ministerie.

Met het oog op het versterken van interactie met het publiek, zullen de webcare specialisten van Scooperz nauw samenwerken met de communicatieadviseurs van het Ministerie van VWS. Deze hernieuwde samenwerking stelt beide partijen in staat om de groeiende stroom van vragen en verzoeken via social mediakanalen op een efficiënte en tijdige wijze af te handelen.

‘Het verzorgen van webcare voor een ministerie is een uitzonderlijk uitdagende taak’, vertelt Esther Goos, CEO bij Scooperz. ‘Met een toegewijd team zijn we in staat om diverse inhoudelijk complexe zorgvragen aan te pakken en bij te dragen aan de publieksvoorlichting en klantcontact van het ministerie.’

comments powered by Disqus