Teleperformance in Top 5 Beste Werkplek ter Wereld

Teleperformance in Top 5 Beste Werkplek ter Wereld
  • 22 november 2023
  • Kel Koenen

Teleperformance is door Fortune en Great Place to Work benoemd tot een van de top 5 World's Best Workplaces 2023. Dit markeert het derde opeenvolgende jaar dat Teleperformance op de prestigieuze lijst van de beste werkgevers ter wereld staat.

Teleperformance is gekozen uit organisaties die deelnamen aan het werknemersonderzoek van Great Place To Work, waarin de stemmen van 14,8 miljoen werknemers wereldwijd zijn vertegenwoordigd. Opmerkelijk is dat meer dan 99% van de Teleperformance-medewerkers werkt op een door Great Place to Work gecertificeerde locatie. De World's Best Workplaces onderscheiden zich door hun uitzonderlijke werknemerservaringen, werkverhoudingen die gebaseerd zijn op vertrouwen én eerlijk en gelijk zijn voor iedereen.

'Als wereldwijde werkgever komt er een enorme verantwoordelijkheid kijken bij de zorg voor mensen en de planeet', zegt Michael Bush, ceo Great Place To Work. 'Teleperformance behoort tot de topbedrijven die een ongelooflijke impact hebben, hun mensen ondersteunen en werken aan het creëren van eerlijkere, veiligere en gezondere gemeenschappen wereldwijd. Wanneer je mensen in staat stelt om met een doel te werken, belonen ze je met innovatie en prestaties - en helpen ze een betere wereld voor ons allemaal te creëren.'

Teleperformance heeft bijna 500.000 werknemers in meer dan 95 landen. Meer dan de helft van de medewerkers van het bedrijf werkt op afstand door middel van het Cloud Campus-telewerkmodel. Dit model voor thuiswerken helpt een wereldwijd divers talentenbestand te ondersteunen en toptalent wereldwijd aan te trekken en te behouden.

De lijst van Fortune World's Best Workplaces in 2023 is één van de laatste werkgeveronderscheidingen die Teleperformance heeft ontvangen. Het bedrijf werd genoemd op Fortune’s lijst van ‘100 Best Companies to Work For’ in de VS en is gecertificeerd als Great Place to Work in 72 landen.

comments powered by Disqus