KCC gemeente Ede aan de slag met spraakherkenning

KCC gemeente Ede aan de slag met spraakherkenning
  • 13 februari 2014
  • Redactie

Telecats levert zijn Telios KCC oplossing aan de gemeente Ede. Het Klant Contact Centrum, dat sinds kort in een volledig nieuw onderkomen huist, is daardoor voorbereid op het gebruik van routeren via spraakherkenning.

Harry Jacobs, teamleider KCC gemeente Ede, kan kort zijn overde keuze voor Telecats: ‘Bij de implementatie van de IP-telefonie oplossing voor kantoorwerkplekken bij de gemeente Ede hebben we goede ervaringen met hen opgedaan. Daarbij opgeteld is hun contactcenteroplossing toekomstvast én zijn we nu in staat gebruik te maken van spraaktechnologie.’

Doorslaggevend voor de gemeente Ede was ook het gegeven dat de Telios KCC oplossing op open standaarden is gebaseerd. Dit moet de betreffende overheidsinstantie enorme besparingen aan licenties opleveren, met significant lagere ICT-kosten tot gevolg.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link