Pegamento groeit uit jas

Pegamento groeit uit jas
  • 3 februari 2014
  • Redactie

Klantinteractiespecialist Pegamento afgelopen vrijdag naar een nieuw pand in Nieuwegein verhuisd. Omzettechnisch groeide het bedrijf afgelopen jaar met 29 procent en aansluitend nam ook het personeelsbestand navenant toe. ‘Het gaat gewoon goed’, aldus oprichter/ceo Serge Poppes.

Het nieuwe kantoor van Pegamento ligt hemelsbreed slechts 500 meter verder dan het oude gebouw, maar gezien de groei werd het onderhand tijd naar een andere onderkomen te vertrekken. ‘In totaal hebben we nu circa 90 man in dienst (inclusief Televersal, red.). Pegamento bestaat inmiddels vijf jaar en het gaat steeds beter. Meer en meer mensen zien in wat voor waarde je hiermee kunt creëren’, doelt Poppes op de klantinteractie en de verbetering daarvan.

De komende tijd wil Poppes op dezelfde voet verder gaan, plus een groei realiseren op het gebied van de internationale business. ‘Via onze software en diensten zijn we momenteel al vrij dominant in West-Europa, maar we krijgen ook steeds meer vragen uit het Oostblok voor support.’ Focusgebieden zijn onder meer de optimalisatie van backofficeprocessen en cross- en upselling.

comments powered by Disqus