Sitecore deelt awards uit aan CEX-leiders

Sitecore deelt awards uit aan CEX-leiders
  • 03 februari 2014
  • Redactie

Voor ‘baanbrekende innovatie in customer experience management’ en hun uitzonderlijke bijdrage aan de Sitecore Community, heeft deze leverancier van CEX-sofware de Most Valuable Professionals 2014 benoemd.

Sitecore selecteerde dit jaar 120 MVP's verspreid over 18 landen wereldwijd. Voor 2014 zijn in Nederland de MVP Awards toegekend aan:

Digital Strategist MVP
- Sebastiaan Bode, eFocus
- Tom Konings, Mirabeau

Technology MVP
- Chris van de Steeg, eFocus
- Dražen Janjiček, HintTech
- Jeroen Speldekamp, Suneco
- Marc Duiker, HintTech
- Robbert Hock, Kayee
- Robin Hermanussen, Lukkien
- Ronald Nieuwenhuis, iQuality
- Ruud van Falier, PartTech IT
- Vincent van Middendorp, Evident

Grip op klantcontact
De Sitecore Digital Strategist MVP Award erkent personen die ruime ervaring hebben in het uitvoeren van datagestuurde marketingoplossingen en bewezen succes in het gebruik van Sitecore’s experience platform. De Sitecore MVP Technology Award is bestemd voor Sitecore-experts die het meest actief deelnemen aan online en offline communities om hun kennis te delen met andere Sitecore partners en klanten. MVP ben je voor de duur van een jaar.

Lars Floe Nielsen, medeoprichter en Senior Vice President, Technical Marketing bij Sitecore: ‘Onze MVP’s zijn ware meesters met onze technologie en zijn vergelijkbaar met onze eigen medewerkers in de passie die ze hebben om de belofte achter ‘Owning the Experience’ waar te maken. Dat doen ze door grip te krijgen op ieder contactmoment van klanten met hun merk. We kijken er naar uit om samen met onze MVP’s de drijvende kracht te zijn achter gepersonaliseerde, high-impact klantervaringen voor organisaties en merken over de hele wereld.’

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link