NCCA benoemt nieuwe juryleden

NCCA benoemt nieuwe juryleden
  • 2 april 2014
  • Redactie

Conny de Zwart (VGZ) en Viktor van der Wijk (KLM) zijn toegevoegd aan de jury van de Nationale Contact Center Awards. Peter Doveren zwaait op zijn beurt af als jurylid, dit in verband met zijn werkzaamheden voor Vodafone in het buitenland.

Jeroen van Hooff,  bestuursvoorzitter Stichting NCCA, is blij met deze uitbreiding. ‘Viktor en Conny beschikken vanuit hun vooruitstrevende organisaties over uitstekende kennis en affiniteit met de branche en de uitdagingen die de branche kent. Een mooie aanvulling op de samenstelling van de jury alsmede de borgingvan continuïteit en deskundigheid. Rest mij Peter Doveren hartelijk te danken voor zijn inzet in de jury de afgelopen jaren.’ De huidige jury bestaat nu uit acht leden in totaal.

De uitreiking van de Nationale Contact Center Awards heeft plaats op donderdag 24 april in het nieuwe TivoliVredenburg te Utrecht.

comments powered by Disqus