The Phone House kiest voor Qelp

The Phone House kiest voor Qelp
  • 22 mei 2014

Qelp rolt zijn online selfservicedienst QelpCare uit over de tweehonderd vestigingen van The Phone House in Nederland. Uitgangspunt is klanten in staat stellen zelf smartphoneproblemen op te lossen, zodat er meer tijd vrijkomt voor het winkelpersoneel.

Eric-Jan Doorenbosch, managing director The Phone House Nederland: ‘De levering van kwaliteitsondersteuning blijft een belangrijke component in onze strategie om klanten te servicen en hen blij te houden. Met behulp van de QelpCare tools kunnen onze klanten zelf hun smartphone configuratiekwesties oplossen. Hierdoor komt er meer tijd vrij voor onze winkelmedewerkers, die kan worden benut in de ondersteuning van onze Geek Squad bij het afhandelen van veelgestelde klantvragen.’

Qelp introduceert binnen afzienbare tijd ook nog een functie waarmee gebruikers via hun desktop hun mobiele toestel kunnen modificeren.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link