V&D prijst partner Cendris Customer Contact

V&D prijst partner Cendris Customer Contact
  • 18 juni 2014
  • Redactie

Retailer V&D kent dit jaar de Best Partner Award toe aan Cendris Customer Contact. De klantcontactspecialist is gekozen uitde ruim 1.800 partners van de warenhuisketen.

Voor de betreffende award, die V&D toekent aan leveranciers van facilitaire diensten (bijvoorbeeld uitzendbureaus en schoonmaakservices), waren in totaal vier partijen in de running: Breumelhof, Inventaristatiebureau Tilburg, Sumis en Customer Contact van Cendris. Volgens Kees Reinders, commercieel directeur van de winnende divisie, onderstreept deze onderscheiding de intensieve samenwerking die de twee afgelopen periode zijn aangegaan. ‘De customer support die eerder nog een van Cendris’ eigen locaties werd gedaan, is nu geinsourced bij het hoofdkantoor van V&D. Dat hebben we in vruchtbare afstemming met elkaar gerealiseerd.’

V&D reikt sinds een paar jaar in diverse categorieën prijzen uit aan partners. Onder meer verpakkingsleverancier Paardekooper is uitgeroepen tot ‘most sustainable partner 2014’, dit als blijk van waardering voor de inspanningen op het gebied van duurzaamheid.

comments powered by Disqus