Aspect WFM gebruikersgroep opgericht

Aspect WFM gebruikersgroep opgericht
  • 29 juli 2014
  • Redactie

Op initiatief van Customer Interaction Group is samen met actieve gebruikers van Aspect WFM-software de eerste Aspect WFM gebruikersgroep in het leven geroepen. Leden hiervan kunnen onderling kennis, ervaring en best practices uitwisselen.

Door vanuit verschillende bedrijven ervaringen met de betreffende software te delen, krijgen de deelnemers inzicht in nieuwe mogelijkheden om binnen hun eigen organisatie het maximale uit de workforcemanagementoplossing van Aspect te halen. De user group is non-commercieel en puur bedoeld als interactief online platform. De inhoud van de sessies wordt door de deelnemers samen bepaald.

Customer Interaction Group, gecertificeerd partner van Aspect in Nederland, faciliteert de gebruikersgroep. Zelf is de softwareleverancier eveneens vertegenwoordigd in het nieuw geformuleerde collectief. Tijdens de eerste bijeenkomst behandelde een wfm-specialist onder meer de mogelijkheden van Aspect eWFM (release 8) en zijn praktijktips gegeven. Via de website van CIG kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor deelname aan deze user group.

comments powered by Disqus